Friday, September 18, 2009

rock n roll, sangat rocknroll

You know myspace ada this thing called myspace music kan?
where bands ada profile and fans boleh listen to their songs and folow their latest news and stuff.
fans even boleh add their fav artist and boleh berlagak dengan selambernya apabila 'greenday' mengapprove anda.

hari tu aku try search led zep.
ala led zep..led zep la.

weird hair,big hair,quality piece of rock,and lots of hair.
haa dah get the picture?

ok ok back to the point.
Aku tak tau apasal tapi, the add me link tu nmpk mcm memanggil manggil aku yg baru lepas sahur ni.
without further ado, aku pn click on the button then astalavistababeh!
lepas tu baru come to the senses

nak ke led zep apprv aku?

kalau apprv pn which led zep yg nk jadi member aku
takkan jimmy page kot

tahu ke diorang bhwasanya aku hafal lagu stairway to heaven by heart

tahu ke diorang aku jam on my air guitar dengan franticnya everytime lagu achillies last stand berkumandang

tahu ke diorang yg group aku time kem
birotatanegara guna the opening of the immigrant song as the group's catchphrase

they'll never know,,
sbb aku cancel the add immediately lps tu.

takpe ah.tak mati pn kalau tak jadi biggest fan in the world.
asl jadi the biggst fan kt skola sdh ah.


yazid-miss, apa kata kita guna lagu led zep utk background sound(mncadangkan penggunaan the immigrant song utk team drama)

miss su-btol tu yazid.miss suuuuka sgt led zep.tapi kita taknak ah rock n roll sgt eh

yazid~what the.....'eff(dalam hati)