Sunday, December 20, 2009

I googled myself and got shit

No, jangan ingat aku pelik ye rakan rakan.Salahkan Nik Ahmad Rusydan.Dia yang memberi inspirasi kpd aku untuk google nama sendiri.Sebab haritu dia google nama sendiri kat computer lab SASER and dengan pantas lagi lancar, google memaparkan laman sesawang mukabuku(facebook la) kepunyaan nik rusydan.

"Waaa cool sial! Gila gaban glam kau Nik sampai google pn tau nama kau. Meh sini aku try"
without further ado,
Yazid Zakaria, click search, keluar search results.... and taraaaaaaa
keluar page this fella frm indon.
Shiznit..kenapa tak keluar?
DaYMM..

nik~ "Tak cukup glam la tu..."

KESIMPULANNYA, kalau anda search nama anda di google dan muncul keputusan yang amat memberangsangkan, anda sememangnya glam.Kalau tak, mari join the club authentic anonymous yang dipengerusikan oleh aku.

Bercerita tentang google, aku juga pernah search "How to be a skinhead". Tak, aku tanak jadi skinhead.I did it out of boredom.Better then #$%^@(identiti terpaksa dirahsiakan) yg search "How to go on a first date" heheh.Macam korang tak pernah search benda bangang je kat google tu.Dah konfirm konfirm lisa surihani krng pnh search kan kan.Takyah tipu, aku tahu.

-Agaknya kalau nama aku Esmeralda Villalobos mesti keluar top result kalau search kat google kan?

8 comments:

shinchan BEBEL said...

how to be a skinhead?HAHAHAHA :D

.shin. said...

kau search nama sabuddin.
haha.
aku nak join kelab kau.

-yzd- said...

hahah kalau search sabbudin keluar misai dowh.
jom join kau blh jadi naib pengerusi hahah

anasxganas said...

weh.
aku rase aku pnah search name sabuddin kat imej dow.
ade muke die.
hahaha.

Nur Irfan Izzat bin Azman said...

babi lawak.aku nak try ah search nama aku.aku baru terpikir nak buat benda nie.cis,kau lagi laju dari aku.

acad said...

haha
aq search kluar orng pakistan nyr
sial tol
:D

illy booyah ! said...

aku search illy lawa. ko tau keluar ape?




aya ueto.

syamsulfitri said...

aku search syamsul fitri kuar
mke rober pattison
sial tol la
nape dye???nape tak org len?
(khayalan)

realiti
kua mespes aku jah