Sunday, December 27, 2009

"Mandi tak basah but hey, I'm clean" A Lisa Surihani story.

G'dang she's cute...



sumpah I'M IN LOVE!

Time sekolah dulu aku ada tampal gambar dia merata rata. Dalam locker, bwh katil(doubledecker), file english and chemitstry.Oh ya aku juga menggunakan khidmat gambar dia sebagai bookmark bagi buku teks matapelajaran biologi dan sejarah form five.Sejarah form 4 milik Ellen Page.

Like everyday sebelum tido, I'll say my gnights to her. Well not her la but her picture.Dia tak pernah balas. Malu kot.
Pernah sekali tu aku kensel study plans sbb I'm not single ditayangkan kat dewan sempena tayangan hari sabtu.Farid Kamil's a lucky bastard.

Malam ni aku nak tido and mimpi aku pergi picnic dgn dia lepas tg Avatar.Nthen kitorng pergi record store. Dia kagum dgn taste music aku apabila aku beli album "The Bends" by radiohead.

"You know what syg, I seriously loooove radiohead"~lisa
"Well that makes the both of us:)"~yzd
We both then singalong lagu my iron lung.She sang well, I didn't. Takpe, she still thinks I'm cute:)
Aku hantar dia balik, dia ckp thanks
"I had a great time. Again nxt week?"
"Sounds great baby. Wait for my call tnight eh"
"Okay take care luv ya.Oh one more thing..MANCHESTER UNITED ROCKS KAN SAYANG?"

yzd, stop it, jgn mimpi. Dia tak kenal kau and trust me dia tak suka kau...and radiohead.


siapa nak join aku meng'adore' dia?


10 comments:

.shin. said...

aku join kau.
comel nak mati ouh dia.

Sipot said...

khayalan yang sungguh mantap.bagus bagus.

syamsulfitri said...

hahhahha
sial jah
aku nak gak lah.

shinchan BEBEL said...

ehem.i lagi cute dari lisa surihani nh kot.
HAHAHAHAHHAHA.*bapak perasan :D

akupelangi said...

hahaaaa.gile wey lisa surihani pggil SAYANG? :P

-yzd- said...

shin ~ jom kita buat saser's lisa surihani fan club jom!

sipot ~ jom kita berkhayal lagi:D

sam ~ hahah nak apa?

shinchan ~ mmg u lagi cute dari lisa surihani cik shinchan oi

akupelangi ~ imagination's a bitch aint it?hahah

aina said...

er.
wakakaka
;D

arie said...

HAHA! aku nk join gak bro.
:D

Muhammad said...

Sorry ye sedara kalau tiba2 dtg, entah siapa2 saya ni, tiba2 mengubah topik. Bidadari Tuhan dalam syurga lagi cantik. Sedara nak muka macam Lisa Surihani ke... yg ni realiti. Selama2nya. Cuma kerjakanlah kebaikan dan carilah Tuhan. Peace bro! :)

yazid said...

Peace bro Muhammad