Monday, March 15, 2010

Jangan Bakar Uniform Itu

After carefull consideration, dengan rasminya Johnny Ramone dinobatkan sebagai manusia paling cool dalam kotak pemikiran aku.Lady gaga runner up. Tengok tu mengarut lagi. Apasal lately aku suka mengarut eh?

So life after sekolah and national service agak fly jugak la. Routine harian kini berubah ubah. Takdela bangun pagi, gosok gigi, cuci muka, makan nasi goreng dewan makan je. Skrng bangun pagi, text dia, buat pt pagi atas katil, gosok gigi, text dia lagi, tgk tv, text dia, makan roti, text dia, tido balik, text dia. Oh ya aku lupa ckp sembahyang subuh tadi. So kini life aku agak mencabar sbb i dnt know what is going to happen next. Life time skolah dulu kalau difikirkan lagi senang kot sbb ada arah tujuan. Ikut je time table. Takyah risau apa yang nak jadi seterusnya. Semua benda dah diaturkan dan kita sebagai pelajar hanya perlu mematuhi setiap perkara yang telah ditetapkan dengan diligentnya. Mayb korang yang masih bersekolah tak percaya kalau aku cakap I missd school. Teringat member member yang entah berterabur kat mana skrng ni. Tapi percayalah. Eventho aku selalu menipu, this time I aint pulling no legs son. Enjoy je la the days korang kena pakai uniform tu sbb when it's all over, you'd do anything to be back in school.

TAPI PADAN MUKA KORANG KENA PERGI SEKOLAH HAHAHAHAHAHAH!!



besok keluar dgn dia...bpk best:)