Friday, May 7, 2010

Myspace pernah jadi saksi bahawa aku tak cool

www.myspace.com/darthjidder


Korang tanak online myspace lagi ke? Kesian la kat Tom. Jgn macam ni. Kita ramai ramai ada memori indah dgn myspace. Rata rata kita semua membesar dia alam remaja dengan myspace. Jangala kerana facebook myspace dibuang. Aku sebelum PLKN ada la jugak manusia online myspace. Balik je dah macam padang jarak padang tekukur.Kamon laa kawan kawan. Myspace music best apa. Atleast ada jugak reason nak online. Jom laa jom laa. Aiseh korang x rindu ke tgk org main spam spam sampai comment kat pic berjuta juta.Takkan korang lupa bahawa Tom pernah jadi "kawan" kita semua? Tapi myspace ni pun kadang kadang bullshit jugak. Popularity contest siot. Aku yg tak sefofular Justin Bieber ni nampak seakan akan loser la gamaknya. Err ubah fikiran lah. Takyah online myspace dah. Delete je.



Mari tiru macam saya:)

Eh jap jap. Takyah la delete. Buat pekasam je. Manalah tau nanti ada myspace revival. Takdelah aku nampak loser sgt time tu
.




No comments: