Friday, June 4, 2010

Siapa cakap muka aku macam adnan sempit.

Handsome kan? Aku dah tau, takyah bagitau:D

Law students of cfs iium, we may not have the chance to ronggeng like rockstars mahupun anak-anak orang kaya di taylors. Itu semua duniawi. Mailah bersama-sama menempuhi segala dugaan dan cabaran demi mencapai kejayaan hakiki. Berusahalah untuk menjadi lampu suluh untuk ummah dengan cara turun ke masjid ataupun paling busuk pun musollah bawah block. Tahanlah telinga setiap kali diberi tazkirah dan jangan risau, arab tak susah mana pun. Cuma 16 jam credit hour seminggu je.

Cheer up, kita masih ada court futsal yang berlampu spotlight dan gadis-gadis melayu terakhir yang manis bertudung untuk dijadikan pilihan isteri (not for me, aku dah berpunya). Walaupun anda perlu menjerit untuk bercakap dgn the opposite gender kerana anda tidak debenarkan untuk rapat-rapat, janganlah risau kerana at least anda dapat avoid maksiat. Stay away from zina ye.

Oh ya btw, rakan-rakan di u.m dan puncak alam, cantik bilik korang

p/s:- laknat kau israel. Linggam, lu sama lancau je dgn pukimak Yahudi tu. Babi buat bajet dengan aku. Kalau anjing debate kau tau lu baca mangga dulu..

4 comments:

adam said...

gudluck yazid :D

syamsulfitri said...

hahaha,jauhkan zina.ustaz yazid ye

-yzd- said...

adam - thankies brader.haha
sam - ye sam, marilah menuju kejayaan ummah yang hakiki haha

. said...

bagus lah kau ni. :D