Monday, July 12, 2010

handsomelah mr sutun!


Okay spain dah menang. Tak bermakna aku dah mula start sapot Barcelona. Barcelona banyak gay, contohnya Pique. Oh sebelum aku lupa, credits to encik sotong. Bagus dia predict. Boleh ganti Shebby Singh kat ESPN.

Tadi as I've predicted, banyak manusia ponteng class pagi. Mana taknye, pukul 5 lebih baru tido. Jangan cakap student, brader roti canai cafe ABC pun tibai monteng. Bikin wa panas je. Terus aku decide nak puasa seteng hari sebab tak sarapan.

Tadi class English cancel. Eventho tak baik kita buat spekulasi meliar, aku tetap konfiden that lecturer English cancel class pagi tadi atas sebab yang ada sangkut paut dengan world cup.

Oh ye aku baru realize yang this world cup, aku tak berjaya tengok a single game pun dengan kadar completion 100 percent yakni 90 minutes. Blame Vuvuzela. Memekak la lu negro main tiup-tiup. Tengok jela bola tu!

p/s: assignment ict aku buat ala kadir jela.

No comments: