Monday, October 25, 2010

ini problem besar brader.

Gua tak rasa ada releven langsung tindakan Law Department universiti gua ni letak gua dalam kelas yang didominasi pelajar perempuan. Dude, gua sorang je lelaki in the class! Macamana gua nak focus time lecture? Gua penyegan bai! SERAM!

Jeez, gua tensi je bila tengok grouping baru students law for next sem. Sial lah. Apa gua ada gaya kewanitaan ke sampai kena campak dalam class "Girl Power". Gua mengaku ada dengar Ziana Zain sikit tapi apa ada hal?! Gua dengar Awie jugak. Rock lah tu. Tak feminin langsung. Gua nak mintak tukar kelas. Mampuslah apa nak jadi. Gua bukan nak jadi student derhaka tapi ni hak pengguna bai. Gua bayar fees apa!

Gua datang from sekolah lelaki. Gua dah memang biasa selekeh. Gua pergi sekolah dulu pun jarang sikat rambut. Semua lelaki, lu nak impress siapa pakai smart smart? Lu gay? Tapi bila dah masuk universiti ni gua dah start culture shock. Tiap kali nak keluar pergi kelas gua akan pastikan diri ni acceptable dari segi penampilan diri. Vain gila tapi fak ah. Malu beb kalau orang lain jender pandang sinis pasal penampilan gua. Gel setepek gua letak atas kapla. Kasi masih melekat punya! Gua tak cukup handsome macam Robert Pattinson. Orang yang uber handsome macam Robbie P je yang mampu jadi selekeh. Gua belum sampai level tu.

Member gua cakap gua untung dapat masuk kelas perempuan. Dia cakap nanti gua tiba tiba jadi hot. Dapat perhatian. Gua bangkang pendapat lu kawan. Memang dapat perhatian nanti tapi gua bet bukan sebab gua hot. Sebab adalah satu benda yang amusing bila lihat sekor je lelaki dalam sekelompok perempuan. Sumpah lawak, gua tak tipu. Imagine lu kena duduk satu corner senyap senyap sebab lu penyegan dengan lain jender. Gua kesal dan dissapointed pada orang orang yang bertanggungjawab buat buat life gua sepanjang seken sem ni uber miserable. Berdosa sial lu anaya orang.

No comments: