Thursday, December 30, 2010

menang aff cup cuti sehari, masuk world cup cuti sebulan


Tiba-tiba gua jadi nostalgic. Kepada yang terkena, lu buat rilek je. Raambut botak bukan penghalang jadi hot. Kalau muka lu dah macam Irfan Bachdim, botak macamana pun handsome jugak. Tak payah nak maki-maki Jabatan Latihan Khidmat Negara. Gua tak nak cerita pengalaman masuk hutan apakelansau itu semua. Lu orang nak tahu kena ekperien sendiri. Orang nak rasa nikmat berak kena hasilkan tahi sendiri. Kepada yang menggunakan kabel atau alasan-alasan bullshit macam 'kena hadir kursus menjahit' sebab nak elakkan diri dari pergi ke kem dan tinggalkan mak bapak bucuk bucuk manja, gua anggap lu pondan. It's your loss. (Y)

Pergi dengan paksaan, pulang dengan kenangan. Apa-apahal pun, all the best gua ucap pada pengkhidmat negara

No comments: