Monday, May 16, 2011

terernye kamu ni



Manusia-manusia yang ada talent ni memang tak pernah fail buat aku kagum. Kamu rasa begitu tidak? Aku akan cepat impressed dengan manusia. Kalau aku pantas excited dengan binatang, itu sudah jadi masalah. Ini aku cerita pasal manusia. Manusia-manusia terpilih yang berbakat besar. Aku mudah teruja melihat kehebatan orang lain yang tak mampu aku tiru. Video-video macam di atas yang memaparkan orang-orang yang berkemahiran tinggi buat aku curious tertanya-tanya. "Semua benda aku tak reti. Dah tu apa benda yang aku terer dengan cemerlang?"

********
Kamu pernah tanya soalan pada spender basah? Sampai mati pun spender basah tak jawab. Walaupun spender basah jadi spender kering.

No comments: