Tuesday, June 21, 2011

cuba nak pujuk diri

Tiap tiap hari kamu rasa sedih, rasa depress. Bila sampai satu masa kamu boleh rasa gembira, time tu kamu dah tua. Nak rasa gembira remaja remaja pun dah tak boleh. Lainlah kalau kamu kebal dengan umpatan jiran jiran sebelah rumah. Kamu boleh tahan ke orang cakap kamu tua ganyut tak sedar diri? Tak boleh kan? Masa kamu aku, kita semua ni singkat. Sikit je masa tuhan kasi gembira. Lain lain masa kena kerja sampai nak pecah kepala hotak. Gembira tu tak lama. Kena gunakan masa masa gembira dengan seeloknya. Jadi depress tak bawak kita semua ke mana mana

Cari benda yang boleh buat kamu senyum because nobody can see sunshine everyday. People see buttcracks too.

Jom. Kamu nyanyi aku whistle

No comments: