Friday, June 10, 2011

sarkas sarkastik

Dalam ramai ramai supporter pasukan pasukan bolasepak, yang aku nampak paling kurang pengetahuan tentang sejarah, taktikal, logik bolasepak dan jugak knowledge asas peraturan serta undang undang permainan adalah penyokong Manchester United. Fucking glory hunters. Cerita nak lebat je macam United tu paling hebat. Tanya sikit pasal Gary Pallister ternganga. Yang mereka tahu, kutuk Liverpool tak habis habis. Fuck it. Aku support Real Madrid lepasni.

1 comment:

.shin. said...

gua bukan tak nak kasi lu support real , tapi lu kena kenal puskas dulu