Thursday, September 22, 2011

proletariat pasrah

Tiga minggu bukanlah jangka masa yang panjang untuk aku beri konklusi tentang hidup baru di universiti.

Tiga minggu juga tidak lama untuk bagi aku kesedaran bahawa aku ni cuma manusia kerdil. Jalan ke tandas pun kena lari lari ayam. Ya dunia ini besar, aku sangat kerdil

Anyways, aku baru baru ni cuba banyak benda baru. Konon konon dunia baru, aktiviti pun baru lah kan. Mana tahu ada bakat. Asal ada chance aku cuba. Tak cuba tak tahu. Dah cuba, jangan risau, jangan malu. Kalau kamu suck, percayalah aku lebih suck. Tapi aku cuba. Mengapa tidak kamu.

Ok ok. satgi aku update lebih lebih. Sekarang kena mengaji. Saya artis beriman youu



No comments: